Menú
acabat façana habitatge riv
RIV

Reforma integral habitatge

L'harmonia i la lluminositat són dos dels eixos vertebradors d'aquest projecte on s'ha cuidat cada detall, des de la perspectiva de l'entrada fins al delicat balcó, passant per la lleugeresa de l'escala.

La façana està protagonitzada per una franja de verd treballat en diferents textures. D'aquesta manera la porta del pàrquing, les finestres de ventilació i la porta d'accés queden integrades en un mateix pla. A la primera planta s'opta per una obertura central que travessa la casa fins al pati i proporciona noves visuals. Un gran finestral a la façana posterior desdibuixa el límit entre interior i exterior.

façana exterior habitatge riv
escala planta baixa habitatge riv
entrada habitatge riv
escala i pati habitatge riv

Una diagonal i una gran obertura a la paret condueix la mirada cap al pati exterior (badiu) de la vivenda, transformant un espai fosc i tancat en una zona de benvinguda lluminosa i agradable. Materials naturals i saludables com la fusta i la terracota aporten calidesa i serenor a l'entrada de la casa.

Un gran finestral a la façana posterior desdibuixa el límit entre interior i exterior. La instal·lació de persianes orientables per la part exterior dels finestrals ens permet controlar la radiació solar i la privacitat.

façana interior habitatge riv

L'escala esdevé una nova forma de transitar entre les diferents plantes, convertint-se al mateix temps en moble, banc i llibreria.

Una escala llibreria converteix la connexió entre plantes en molt més que un simple lloc de pas. El disseny de la casa s’expressa en elements estètics i alhora funcionals. L’escala oberta i acabada en fusta potencia la transparència i la calidesa de l’ambient.

escala llibrerir habitatge riv

La reforma combina el millor d'una casa amb allò més característic d'un pis: lluminositat, flexibilitat i patis + espais diàfans i comoditat.

escala interior diàfana habitatge riv
escala llibreria habitatge riv
escala llibreria habitatge riv
escala llibreria habitatge riv

A la planta superior l’escala s’eixampla per acollir també la llibreria de la casa, un element singular del projecte.

Altres projectes