que oferim

Què oferim:

A Enric Rojo Arquitectura posem el mateix interès i il·lusió en desenvolupar un petit projecte com una reforma d'un bany o d'una cuina així com projectes d’obra nova, com ara edificis d’habitatges, reformes integrals i espais exteriors. Cada projecte representa un repte per l’estudi i alhora una oportunitat per proposar solucions arquitectòniques innovadores i funcionals que satisfacin les necessitats dels clients. 

Compta amb nosaltres per:

· Rehabilitació

· Obra nova

· Reforma integral

· Interiorisme

· Paisatgisme i jardins

· Retail

També podem oferir el servei de "Claus en mà" : el client només s’ha de preocupar de gaudir del seu nou projecte. Des del nostre estudi ens encarreguem dels tràmits administratius, llicències, execució i direcció d’obres i, fins i tot, si el client ho demana, la decoració interior. D’aquesta manera, Enric Rojo Arquitectura esdevé l’únic interlocutor del client durant el projecte, estalviant temps d’execució i assegurant una millor coordinació de les feines.

 

Experiència:

Enric Rojo Xicart, arquitecte llicenciat el 2014 amb honors en Arquitectura Superior per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Durant l’etapa universitaria a Barcelona, combina l’estudi de la carrera amb la col·laboració al despatx de Josep Llinàs, on desenvolupa importants projectes com l'Hotel Novedades a la plaça Catalunya de Barcelona, l’ampliació de l’IMO i el centre d’art Bòlit a Girona.

Al acabar els estudis universitaris al 2014, pren rumb cap a sud amèrica, a Santiago de Xile i treballa inicialment a l’oficina de Francisco Izquierdo on desenvolupa i dissenya projectes immobiliaris d’edificis residencials. Més tard s’incorpora a Sabbagh Arquitectos, una gran oficina que desenvolupen projectes multifuncionals de grans dimensions i on desenvolupa els seus coneixements en la tecnologia BIM.

Al 2017, torna cap a Barcelona per tal d’iniciar una col·laboració amb Implanta Arquitectura, que desenvolupa projectes d’habitatges amb materials saludables i metodologia Lean. Paral·lelament estudia un postgrau de BIM, en Optimització de Sistemes de Disseny BIM, amb la Fundació CIM - UPC.

Al 2018 comença Enric Rojo Arquitectura on inicia el desenvolupament de diferents projectes de reforma, construcció, disseny d'interiors i jardins.