Enric Rojo Arquitectura - MATERIALS SALUDABLES, BIM, SOSTENIBILITAT

Com treballem:

Apostem per una arquitectura innovadora i funcional capaç de potenciar el benestar dels seus habitants sense renunciar a una estètica cuidada.

 

Tecnologia BIM

La tecnologia BIM i els programes de realitat virtual ens permeten visualitzar el resultat final del projecte molt abans de començar a executar-lo. Tots els professionals implicats en l’obra poden accedir al model virtual actualitzat al llarg de tot el procés . D’aquesta manera, si cal fer algun canvi, fàcilment podem trobar i anticipar solucions i reduir sobrecostos finals.

Materials saludables

Treballem amb materials que desprenen baixes emissions de components orgànics volàtils (COV) per tal de fomentar la creació d’ambients saludables. Actualment la concentració de contaminants en espais interiors assoleix valors cinc cops més alts que en espais exteriors, si tenim en compte que passem un 90% del nostre temps a l’interior d’habitatges o oficines creiem que és essencial pensar en termes de salut també des del punt de vista dels materials. És per això que investiguem contínuament el mercat en busca de solucions que puguin fer dels nostres projectes espais de salut per a tothom.

Bioclimàtic i sostenible

Apostem per un disseny arquitectònic que s’adapti i es beneficiï de les condicions mediambientals de l’entorn on es troba. L’objectiu és aconseguir maximitzar l’eficiència energètica de l’edifici sense renunciar a una cuidada estètica, assolint un millor confort tèrmic tant a l'hivern com a l'estiu i un gran estalvi energètic que, a la pràctica, és tradueix en una reducció de la factura de suministres de gas i electricitat.