Menú

L’estudi

Imatge relaxant interior net i clar

Aspirem a modelar espais que esdevinguin benestar. El diàleg amb l'entorn, la flexibilitat d'usos i la racionalitat dels materials són trets característics atemporals que defineixen les nostres propostes.

Pensem i dissenyem els projectes des d'una perspectiva sostenible, amb especial atenció a la integració de factors ambientals, l'ús conscient de recursos i la recerca de materials saludables.

La innovació i la continua recerca de noves solucions ens acompanyen en tots els nostres projectes. Treballem amb les eines de visualització 3D més innovadores per poder explorar amb els clients el resultat final de l'obra. D'aquesta manera podem provar diferents opcions de distribucions i materials fins a trobar la solució més convenient.

Apostem per una arquitectura bioclimàtica i sostenible. Els nostres projectes s'adapten i es beneficien de les condicions mediambientals de l'emplaçament de la proposta. L'objectiu és aconseguir maximitzar l'eficiència energètica de l'edifici sense renunciar a una estètica cuidada, assolint un millor confort tèrmic i una reducció de la despesa.

Vetllem per la creació d'espais saludables. Treballem amb materials que desprenen baixes emissions de components orgànics volàtils per tal de fomentar la creació d'ambients saludables. Cerquem materials i tècniques de construcció respectuoses amb el medi ambient per tal de minimitzar l'impacte ambiental de l'edifici i reduir així la seva petjada ecològica.

Enric Rojo

Enric Rojo Arquitectura som un estudi situat al centre de Badalona i dirigit per l’arquitecte Enric Rojo Xicart. Apostem per una arquitectura innovadora i funcional capaç de potenciar el benestar dels seus habitants sense renunciar a una estètica cuidada. Treballem amb materials saludables que ens permeten trobar les millors solucions bioclimàtiques i sostenibles per a cada projecte. Acompanyem i assessorem els nostres clients durant tot el procés de creació i execució de l’obra. Tenim l’experiència per fer realitat els teus projectes.

Imatge Enric Rojo, arquitecte