Menú
detall cuina habitatge pri
PRI

Reforma integral habitatge

La reforma proposa una successió d'espais oberts independitzables i comunicats entre ells, generant recorreguts circulars i eliminant la idea de passadís.

L'habitatge s’estructura al voltant de la galeria i terrassa, entès com l’espai més social i l’aportació principal de llum natural a l’habitatge.

terrassa interior habitatge pri

Per tal d'aconseguir una cuina neta d'electrodomèstics, es panella la nevera i el rentaplats i s'integra la campana dins el fals sostre.

menjador  habitatge pri

La cuina oberta esdevé l'element protagonista del menjador, és per això que es proposa un sol moble baix que s’entén com una peça de mobiliari i no com un espai de cuina.

La distribució en planta busca jugar amb les geometries no ortogonals per aconseguir conduir les circulacions i trencar amb la idea de crugia infinita i l’efecte tunel.

cuina correguda i menjador habitatge pri
detall passadís fusta habitatge pri
detall passadís fusta habitatge pri
detall passadís fusta habitatge pri

Fusta, vidre i terracota. La combinació dels tres materials aporta calidesa, serenitat i claror a un espai de pas que fuig de la idea de passadís.

L’armari de l’habitació actua com a envà o ‘bambalina’ entre sala d’estar i habitació sense arribar a tocar el sostre, aconseguint així que arribi més llum natural a les zones més profundes de la planta.

armari en fusta habitatge pri

El repte era aconseguir convertir un espai d'oficines en un habitatge confortable amb una galeria exterior lluminosa i acollidora.

terrassa  habitatge pri

Tant pel que fa a la terrassa com a la cuina s'ha apostat per conservar vistos els revoltons originals, símbol identitari de l'arquitectura mediterrania.

detall revoltó terrassa interior pri

Altres projectes